Activiteitenagenda

RZWN biedt patiënten, medewerkers, huisartsen en andere zorgprofessionals uiteenlopende activiteiten aan op het gebied van cursussen, bewegen, informatiedagen en scholing. Hier vindt u een overzicht van alle vormen van activiteiten die door RZWN georganiseerd worden.

  • Cursus
  • Evenement
  • Ontmoetingsavond
  • Bewegen met reuma
  • Informatiebijeenkomst
  • Symposium
  • Nascholing

Voor een vrouwelijke reumapatiënte zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen een rondje over de Vlissingse boulevard te wandelen in de ochtend. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem contact met Isabel Gabrielse (sociaal maatschappelijk ondersteuner)  via 06 28326738 of mail igabrielse@reumazorgzwn.nl

Lees meer...

De Persoonlijke Gezondheidsomgeving is een nieuwe digitale dienst in de zorg. Via een website of app verzamelt u al uw medische gegevens op één plek, zoals de notities van uw huisarts of specialist, een overzicht van uw medicijnen of de resultaten van uw bloedonderzoek of scan. Zo heeft u meer inzicht en

Lees meer...

Onze reumatoloog Dorine Sijpkens geeft samen met andere deskundigen informatie over de impact van reuma op relaties en intimiteit. Ook vertellen zij hoe leefstijl kan helpen om je beter te voelen en wat de rol is van voeding.

Tijdens het webinar kunt u online anoniem vragen stellen. Deze worden tijdens het webinar door

Lees meer...

Prof. Tom Huizinga en dr. Lotte van de Stadt, beide reumatoloog in het LUMC Leiden bespreken respectievelijk de Behandeling van vroege RA en de nieuwe inzichten in etiologie en behandeling van handosteoartritis. De 2 presentaties zijn onderdeel van het Jubileumsymposium van Reumazorg ZWN dat op 29 oktober 2020 heeft plaatsgevonden.

Accreditatie

Voor deze e- learning

Lees meer...