Bezoek de Open Dag van RZWN Goes op zaterdag 16 maart 2019! 4 feb 2019

Bezoek de Open Dag van RZWN Goes op zaterdag 16 maart 2019! 4 feb 2019

Kom zelf kijken! Tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn opent locatie Goes haar deuren op zaterdag 16 maart van 10:00 uur t/m 15:00 uur. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in ons reumacentrum. U kunt dan zien hoe wij met specialistische reumazorg omgaan.

Tijdens de open dag krijgt u de kans om onze locatie in Goes te ontdekken. Bekijk demonstraties van diverse onderzoekstechnieken, zoals de echografie en capillaroscopie. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met onze reumatologen tijdens het “speeddaten’’. Óf laat je geheel ontspannen door een heerlijke stoelmassage.

In Goes maken we samen de Reumazorg beter!
Samen met onze partners kunt u zelf de voordelen zien van de specialistische zorg die wij onze patiënten aanbieden. U kunt vragen stellen aan de specialisten en partners waar RZWN veel mee samenwerkt. Aanwezige partners zijn onder andere: Gardeslen, Zeeuws Hand en Pols Centrum, Revalidatie & Revalidatiegeneeskunde Van Loo en Veerhoek, Diagnostiek voor U, Zeeuwse Orthopeden, Combi Comfort, Fysiofitness De Driehoek, Fyranet, Medipro, GR de Bevelanden, Oefentherapie Middelburg, SVRZ ergotherapie.

Ook de cliëntenraad en de reumapatiëntenvereniging zijn aanwezig en praten u graag bij over RZWN.

Kortom, er valt genoeg te zien en te beleven. Wij ontmoeten u graag tijdens de open dag!

Adresgegevens:
Reumazorg ZWN
Van Hertumweg 17-19
4462 EV Goes

4 februari, 2019

Tag

Berichten over hetzelfde onderwerp