Ontmoetingsavond voor reumapatiënten op 6 november in Middelburg

Ontmoetingsavond voor reumapatiënten op 6 november in Middelburg

Ontmoeting, uitwisseling van ervaringen en herkenning. Reumazorg Zuid West Nederland organiseert een contactavond voor mensen met reuma en hun partner.

In contact met andere reumapatiënten
Reuma heeft een grote invloed op uw leven. Soms moet u dingen aanpassen of kunt u niet meer alles doen zoals u gewend was. Wil je in contact komen met mensen die, net als jij, een reumatische aandoening hebben? Je wilt bijvoorbeeld een onderwerp delen, een vraag stellen of tips en ervaringen uitwisselen. Of heeft u behoefte aan meer informatie over de ziekte en behandeling? Of aan een luisterend oor van een lotgenoot? Dan kan deze ontmoetingsavond uitkomst bieden.

Tijdens de bijeenkomst worden verschillende ervaringsdeskundigen en gastsprekers uitgenodigd, zoals een reumaverpleegkundige, ergotherapeut, fysiotherapeut, reumatoloog en huisarts om verschillende onderwerpen bespreekbaar te maken.

U bent van harte welkom om alleen of samen met uw partner/of naaste(n) te komen.

Wanneer
De volgende bijeenkomsten zijn op:
Woensdag 6 november 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Woensdag 5 februari 2020 van 19.30 tot 21.30 uur

Waar
Wijkcentrum Hof van Buren
Oranjelaan 194332 VA Middelburg

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen via aanmelden@reumazorgzwn.nl of bellen via 085 0280 280. Na aanmelding krijgt u een bevestigingsmail met het definitieve programma. Deelname is gratis.

10 oktober, 2019

Tag

Berichten over hetzelfde onderwerp