Patiëntverhalen – Het verhaal van meneer Blokland

Patiëntverhalen – Het verhaal van meneer Blokland

De 92-jarige meneer Blokland uit Roosendaal kwam na een ongelukkige val met een gebroken been in het Behandelcentrum Wiekendael terecht. Na de operatie aan zijn been moest hij opnieuw leren lopen, maar tijdens het revalideren bleken zijn pijnlijke knieën hem flink in de weg te zitten. Gelukkig kon hij na een snelle afspraak met dokter Harbers zijn revalidatie beter voortzetten.

Door het verlies van kraakbeen in de knieën heeft de heer Blokland chronische knieklachten. “Om de pijn te verminderen krijgt hij medicatie in zijn knieën toegediend, daar heeft hij altijd profijt van”, aldus de zoon van meneer Blokland. “Om het revalideren voorspoedig te laten verlopen heb ik contact opgenomen met RZWN in Roosendaal. Het was voor dokter Harbers geen probleem om meteen langs te komen op locatie, ook al was het zijn vrije praktijk dag. We zijn blij dat dokter Harbers snel langs kon komen. Hij is altijd in voor een praatje, neemt de tijd en heeft belangstelling”.

Gelukkig heeft meneer Blokland zijn revalidatie met succes kunnen afronden. Inmiddels gebruikt hij zijn rolstoel niet meer, en loopt hij met zijn rollator weer rond in zijn eigen huis.

11 oktober, 2018

Tag

Berichten over hetzelfde onderwerp