RZWN sluit contract af met zorgverzekeraar CZ

RZWN sluit contract af met zorgverzekeraar CZ

Uit de snelheid waarmee de overeenkomst tot stand is gekomen, blijkt dat CZ vertrouwen heeft in de aanpak van RZWN. Bestuursvoorzitter en reumatoloog Joop Harbers is blij met deze overeenkomst. Met het afsluiten ervan verzekert CZ zich niet alleen van de beste zorg voor haar verzekerden, maar stelt zij RZWN bovendien in staat om verder te investeren in nieuwe behandelingen en innovaties waarbij de doelmatigheid en kwaliteit van de zorg niet uit het oog wordt verloren.

Dat RZWN haar kennis actief deelt zal voor velen geen verrassing zijn. Diverse samenwerkingsprojecten met academische ziekenhuizen en hoogleraren, zoals prof. Dr. Van Laar van het UMC Utrecht en prof. Dr. Van Riel van het ziekenhuis Bernhoven in Uden, dragen niet alleen bij aan een verbetering van de zorg maar leveren tevens een schat aan informatie op met als resultante dat de patiënt nog beter behandeld kan worden. In een tijd waarin de zorg op een nieuwe leest geschoeid wordt en velen zich zorgen maken over de almaar oplopende kosten van de gezondheidszorg, is de expertise van RZWN als kennispartner van grote waarde.

De overeenkomst gaat in vanaf 1 januari 2017 en loopt tot 31 december 2017. Met het afsluiten van de overeenkomst hebben de CZ verzekerden nu al zekerheid dat ze het volgende jaar bij RZWN terecht kunnen.

12 oktober, 2017

Tag

Berichten over hetzelfde onderwerp