Verhuisbericht! Locatie Zierikzee verhuist in april naar Medisch Centrum Borrendamme

Verhuisbericht! Locatie Zierikzee verhuist in april naar Medisch Centrum Borrendamme

Vanaf dinsdag 2 april houdt Reumazorg ZWN spreekuur op de nieuwe locatie in Medisch Centrum Borrendamme. We zijn te vinden op het volgende adres: Borrendamme 2, 4301 VD, Zierikzee.

Tot medio mei houden wij op de reeds bekende dinsdag spreekuur met reumatoloog drs P. de Sonnaville. Vanaf medio mei neemt drs A. Radix-Bloemen de spreekuren over op de dinsdagochtend en donderdagochtend. De datum en tijdstip van uw gemaakte afspraak kan daardoor gewijzigd worden. U volgt hierover persoonlijk bericht.

Bereikbaarheid
Met de auto kunt u navigeren naar het adres: Scheldestraat 2. U kunt gratis parkeren bij de voordeur. Komt u met het openbaar vervoer? Het Medisch Centrum is goed bereikbaar met de bus. Buslijn 132 en 190, halte Scheldestraat. Vanaf de halte is het een klein stukje lopen.

Over Medisch Centrum Borrendamme
In Medisch Centrum Borrendamme zijn de huisartsen van Zierikzee, apotheek Borrendamme, huisartsenpost Schouwen Duiveland en huisartsenlaboratorium SHL gehuisvest. Dit maakt het mogelijk voor de zorgverleners om zeer nauw met elkaar samen te werken.

Vragen?
Heeft u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Dan kunt u contact met ons opnemen. Het telefoonnummer waaronder u ons kunt bereiken blijft ongewijzigd: 085 0280 280.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in Medisch Centrum Borrendamme.

12 februari, 2019

Tag

Berichten over hetzelfde onderwerp