Lotgenotencontact

Reuma heeft een grote invloed op uw leven. Soms moet u dingen aanpassen of kunt u niet meer alles doen zoals u gewend was. Reumazorg ZWN organiseert contactavonden voor mensen met reuma en hun partner.

RZWN contactavond

Wilt u in contact komen met mensen, die net als u een reumatische aandoening hebben? U wilt bijvoorbeeld een onderwerp delen, een vraag stellen of tips en ervaringen uitwisselen. Of heeft u behoefte aan meer informatie over de ziekte en behandeling? Of aan een luisterend oor van een lotgenoot? Dan kan een ontmoetingsavond uitkomst bieden.

Tijdens de bijeenkomst worden verschillende ervaringsdeskundigen en gastsprekers uitgenodigd, bijvoorbeeld een reumaverpleegkundige, ergotherapeut, fysiotherapeut, reumatoloog of huisarts om verschillende onderwerpen bespreekbaar te maken.

U bent van harte welkom om alleen of samen met uw partner/of naaste(n) te komen.

Lotgenotencontact

In de regio zijn verschillende reumapatiëntenverenigingen actief. Zij organiseren diverse activiteiten voor mensen met een reumatische aandoening; van informatieavonden tot creatieve-, ontspannende,- culturele en vooral beweegactiviteiten. U kunt een Reumapatiëntenvereniging bij u in de buurt vinden via deze link naar: ReumaNederland.

Vaak hebben reumapatiëntenverenigingen zelf ook een website en een periodieke gedrukte uitgave met nieuws en wetenswaardigheden.

Wanneer
Let op: wegens de onzekere ontwikkelingen rondom het coronavirus, zijn de bijeenkomsten uitgesteld tot nader order. Meer informatie over nieuwe data volgt op deze pagina.

Waar
Wijkcentrum Hof van Buren
Oranjelaan 194332 VA Middelburg

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen via aanmelden@reumazorgzwn.nl of bellen via 085 0280 280. Na aanmelding krijgt u een bevestigingsmail met het definitieve programma.

Deelname is gratis.