Vacature Reumatoloog

Voor 0,6-0,8 fte op locatie Roosendaal

Wil jij ervaren hoe is het is om te werken bij het nieuwste landelijk werkende reumacentrum van Nederland? Waar de zorg integraal georganiseerd is rondom de patiënt en niet ophoudt bij de muren van de instelling. Waar gezocht wordt naar innovatie in het verbeteren van de patiëntenzorg in samenwerking met zorgverzekeraars. Solliciteer dan naar de functie van Reumatoloog op de locatie Roosendaal.
Een gespecialiseerde zelfstandige zorgkliniek voor reumatologie

Reumazorg Zuid West Nederland is een plat georganiseerd gespecialiseerd reumacentrum, waar de zorg integraal georganiseerd is rondom de patiënt. We horen tot de top 3 van grootste reumatologische praktijken van Nederland. We werken vanuit het one-stop-shop principe en hebben een eigen cito laboratorium, röntgen, podotherapeut en instrumentenmaker in huis.

De reumatologen zijn in de lead in de kwaliteit van zorg en zorgvernieuwing. We werken met innovaties nauw samen met patiënten en zorgverzekeraars. We organiseren de zorg integraal rondom de patiënt, waar expliciet ook aandacht is voor de psychosociale kant. We werken nauw samen met huisartsen, paramedici, instrumentenmakers en CuraeVitel Balie. Door de samenwerking met CuraeVitel Balie wordt ingezet op zorg en welzijn in de thuissituatie. De patiënten waarderen de kwaliteit van zorg in de kleinschalige setting. Medewerkers zijn trots op de persoonlijke zorg die aan patiënten geleverd wordt het innovatieve karakter gericht op verbeteringen van de zorg.

De functie

Het hoofdaccent van je werkzaamheden ligt bij de poliklinische patiëntenzorg in Roosendaal, waarbij tevens wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met een academisch centrum tot de mogelijkheden behoort.

Onze wensen

Je bent een allround reumatoloog. Ervaring met echografisch onderzoek en/of capillairoscopie is een pré. Je bent flexibel en communicatief vaardig. Je hebt aandacht voor de gevolgen van de ziekte voor de patiënt op het dagelijks leven. Je voelt je thuis in een cultuur waarin een open aanspreekcultuur is en je samen op zoek bent naar verbeteringen van de zorg.

Er zijn volop mogelijkheden om je ook op andere zaken zoals wetenschappelijk onderzoek, kwaliteitsbeleid, organisatie en nieuwe vormen van zorg te ontwikkelen.

Wij bieden

jou een dynamische werkomgeving om jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard horen hier goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd conform een eigen arbeidsvoorwaardenpakket, dat vergelijkbaar is met AMS plus regeling. Toetreding tot het MSB als vrijgevestigd reumatoloog is ook mogelijk. Ook mensen die tijdelijk beschikbaar zijn nodigen we uit om te reageren.

Informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Hans van Groenendael,  reumatoloog te Roosendaal en lid van Raad van Bestuur op telefoonnummer 085-0280281 of 06-10935947. Je sollicitatie met CV kun je vóór 20 september 2019 mailen naar t.a.v. dhr. H. van Groenendael.

Neem gerust contact op

Mocht u vragen hebben of wilt u uitgebreidere informatie, dan horen wij dit graag. Met plezier zijn we u van dienst. U kunt mailen via of bellen naar
Zeeland 085-028 02 80   -   West-Brabant 085-028 02 81   -   Zeeuws-Vlaanderen 085-028 02 82   -   Flevoland 085-028 02 84