Vacature Reumatologen 2,4 fte

Fulltime of parttime (24-32 uur per week), regio Zeeland en West-Brabant

Op een positieve manier de kwaliteit van leven van de reumapatiënten en de mensen in hun omgeving beïnvloeden. Daar staat Reumazorg Zuid West Nederland voor. Topreumatologen werken samen aan het leveren van hoogwaardige integrale reumazorg en het delen en vergroten van kennis. Vanwege het verschuiven van werkzaamheden en taken binnen dit zelfstandig behandelcentrum, en pensionering van één van de collega’s ontstaan er halverwege 2018 nieuwe vacatures voor enthousiaste reumatologen, voor de regio Zeeland en/of West-Brabant. Dit kan zowel fulltime als parttime. Ervaren, maar ook reumatologen in opleiding nodigen wij graag uit om te solliciteren!
Een gespecialiseerde zelfstandige zorgkliniek voor reumatologie

Reumazorg Zuid West Nederland is een plat georganiseerd, ZKN gecertificeerd reumacentrum, waarbij de zorg is georganiseerd rondom de patiënt. Kenmerkend voor de werkwijze van RZWN is de toepassing van een one-stop-shop model, door het beschikken over eigen laboratorium en röntgen faciliteiten. De medisch specialist is in de lead als het gaat om het beleid van de organisatie.

Continu verbeteren van de zorg

Om de kwaliteit van de zorg voortdurend te verbeteren werkt Reumazorg Zuid West Nederland samen met verschillende partijen zoals; lokale gezondheidsinitiatieven van de overheden, zorgverzekeraars, paramedici en patiëntenplatforms. Hiernaast wordt er intensief in Cicero-verband samengewerkt met de regionale refereeravonden en met een groot onderzoek naar artritis psoriatica. Ook participeren wij in wetenschappelijk onderzoek van het Leids Universitair Medisch Centrum, Universitair Medisch Centrum Utrecht en het Erasmus MC te Rotterdam. Er lopen momenteel onder andere projecten met de WMO, fysiotherapie en revalidatie. Komend jaar wordt een Persoonlijke Gezondheids Omgeving, waar het patiëntenportaal onderdeel van is, geïmplementeerd. Daarnaast wordt ingezet op het structureel meten van uitkomsten, waaronder ook PROMS.

De functie

Als reumatoloog werk je intensief samen in een team van andere reumatologen, physician assistants, verpleegkundig specialisten, reumaverpleegkundigen, doktersassistentes en medisch secretaresses. Daarnaast beschikken we ook over een maatschappelijk reumaverpleegkundige die extra psychosociale ondersteuning, eventueel aan huis, kan bieden. Naast de patiëntenzorg mag je actief vormgeven aan verbeteringen van de zorg binnen en buiten de instelling. Je zet je volledig in voor de organisatie en neemt deel aan diverse onderzoeken en trials.

Wij zoeken

zowel ervaren reumatologen, als reumatologen in opleiding. Andere functie-eisen zijn:

  • Afgeronde opleiding tot medisch specialist reumatologie
  • Geregistreerd in BIG register en MSRC
  • Het beschikken over aandachtsgebieden zoals echografie is een pré.
  • Persoonlijkheid: zelfstandig, doelgericht, flexibel, communicatief vaardig, verantwoordelijk
  • Intrinsiek gemotiveerd om de kwaliteit van zorg te blijven verbeteren
Wij bieden

jou een dynamische werkomgeving om jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard horen hier goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Wij bieden een dienstverband conform een eigen arbeidsvoorwaardenpakket, die vergelijkbaar zijn met AMS plus regeling. In een later stadium kan een andere vorm van samenwerking besproken worden indien dit gewenst is.

Bij interesse

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je RZWN graag komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij ontvangen jouw CV en motivatiebrief graag via . Wil je eerst meer informatie over de functie? Dan kun je contact opnemen met Joop Harbers, op telefoonnummer 085-0280281. Ter kennismaking nodigen we je uit om het interview met Peter de Sonnaville en Audrey Radix te bekijken.

Neem gerust contact op

Mocht u vragen hebben of wilt u uitgebreidere informatie, dan horen wij dit graag. Met plezier zijn we u van dienst. U kunt mailen via of bellen naar
Zeeland 085-028 02 80   -   West-Brabant 085-028 02 81   -   Zeist 085-028 02 83   -    Zeeuws-Vlaanderen 085-028 02 82   -   Flevoland 085-028 02 84