Uniek event in het najaar: Youth-R-Well.com Congres ‘Seksualiteit en Reuma’ op 12 oktober 2024

Uniek event in het najaar: Youth-R-Well.com Congres ‘Seksualiteit en Reuma’ op 12 oktober 2024

In samenwerking met ReumaNederland organiseert Youth-R-Well.com op 12 oktober, Wereldreumadag, het eerste congres met als thema ‘Seksualiteit en Reuma’. Dit unieke evenement biedt een goede gelegenheid voor lotgenoten om met elkaar én met experts op het gebied van reuma en seksualiteit in gesprek te gaan. Samen zullen we ervaringen en tips uitwisselen om zo het taboe dat op dit onderwerp rust, te doorbreken.

Workshops en thema’s
Tijdens het congres zullen diverse seksuologen, reumatologen, reumaverpleegkundigen en andere deskundigen workshops begeleiden rond vier belangrijke thema’s:

  • Seksualiteit en reuma
  • Daten en relaties met reuma
  • Zwangerschap en kinderwens met reuma
  • Zelfbevrediging en reuma

Locatie
De dag vindt plaats op een centrale locatie in Nederland, namelijk het Van den Valk-hotel in Utrecht. Alle reumapatiënten van zestien tot veertig jaar zijn welkom, samen met hun partners. Dit biedt een kans om in een vertrouwde omgeving te leren en ervaringen te delen.

Aanmelding en bijdrage
Aanmelden voor het congres kan via de website:(https://youth-r-well.com/agenda/)  Ze vragen een eigen bijdrage van 20 euro.

Het is een kans om waardevolle inzichten te verkrijgen, nieuwe contacten te leggen en openhartige gesprekken te voeren over een vaak onbesproken onderwerp. Ze kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op 12 oktober in Utrecht.

17 juli, 2024

Tag

Berichten over hetzelfde onderwerp