Wie zijn wij

RZWN levert reumatologische zorg in poliklinische setting, met een eigen dagbehandeling in Roosendaal, Goes en Axel. De volledige reumatologische zorg wordt geleverd, zowel de veel voorkomende, als de zeldzamere ziekten. We organiseren de zorg integraal rondom de patiënt, waar expliciet ook aandacht is voor de psychosociale kant. Voor het leveren van kwalitatief goede reumazorg is overleg met verschillende disciplines van belang. RZWN heeft regelmatig overleg met huisartsen, medisch specialisten uit de ziekenhuizen in de regio, medisch-specialisten uit academische ziekenhuizen, paramedische zorg, apothekers, en diagnostische centra. 

Onze missie

Onze missie luidt als volgt: ‘Wij verbeteren de kwaliteit van leven van reumapatiënten’.

RZWN levert in een kleinschalige en prettige setting patiëntvriendelijke diensten. Dit gebeurt zowel op het vlak van de directe zorg en medicatie als op het vlak van advies en ondersteuning, met als doelstelling zorg gerelateerde omstandigheden van de patiënt en zijn omgeving te verbeteren.

Lees meer over ons >

Doorverwijzen via ZorgDomein

Via ZorgDomein kunt u uw patiënt(en) direct digitaal doorverwijzen naar Reumazorg ZWN. We werken met korte wachttijden. Normaal gesproken zien we de patiënten binnen twee weken. In geval van een spoedverwijzing is altijd telefonisch overleg met de dienstdoende reumatoloog mogelijk. Na overleg kan een spoedpatiënt op alle locaties binnen 48 uur gezien worden.

Op Zorgdomein kunt ons met de volgende zoektermen vinden:

  • Reumazorg Zuid West Nederland, locatie Roosendaal
  • Reumazorg Zuid West Nederland, locatie Zeeland
  • Reumazorg Zuid West Nederland, locatie Zeeuws-Vlaanderen
  • Reumazorg Zuid West Nederland, locatie Flevoland/Friesland

Bekijk hier ons team van specialisten.