Over RZWN

Over ons

Wij zijn één overkoepelend centrum waarin alle medisch specialisten, verpleegkundigen en ondersteunend personeel samenwerken in een team dat zich helemaal richt op de behandeling van reuma. Op die manier proberen we de kwaliteit van leven voor onze patiënten en de mensen in hun omgeving positief te beïnvloeden.

Medewerkers

Bekijk hier ons volledige team.

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws betreft Reumazorg ZWN en onze sector.

Calamiteiten

Bij het optreden van ernstige incidenten, verplicht de Kwaliteitswet zorginstellingen om calamiteiten aan de inspectie te melden. De definitie van een calamiteit, zoals de inspectie die hanteert: “iedere niet-beoogde of onverwachte gebeurtenis die betrekking heeft op de kwaliteit van zorg en die tot de dood of een ernstig schadelijk gevolg voor een patiënt of cliënt van de instelling heeft geleid.”

Onderzoek en innovaties

Bij RZWN wordt gewerkt aan verschillende projecten die draaien om innovatie, monitoring van data en patiënt gerichtheid. Het gaat daarbij om projecten waarbij de inzet altijd de verbetering van de kwaliteit van zorg is. Lees hier meer over onze projecten, achtergronden en doelstellingen.

Vacatures

Werken bij Reumazorg ZWN? Bekijk onze vacatures op deze pagina.

Publicaties

We publiceren onder andere jaarverslagen, meerjarenbeleidsplan en folders. Bekijk hier de publicaties van RZWN.