Bezoek de Open Dag van RZWN in Roosendaal op zaterdag 6 oktober 2018

Bezoek de Open Dag van RZWN in Roosendaal op zaterdag 6 oktober 2018

Op zaterdag 6 oktober a.s. is iedereen tussen 10:00 uur en 15:00 uur van harte welkom bij Reumazorg Zuid West Nederland in Roosendaal.

Tijdens de open dag krijgt u de kans om onze locatie in Roosendaal te ontdekken en kunt u zien hoe wij met specialistische reumazorg omgaan. Bekijk demonstraties van diverse onderzoekstechnieken, zoals de echografie en capillaroscopie. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met onze reumatologen tijdens het “speeddaten’’.

In Roosendaal maken we samen de Reumazorg beter!
Samen met onze partners kunt u zelf de voordelen zien van de specialistische zorg die wij onze patiënten aanbieden. U kunt vragen stellen aan de specialisten en partners waar RZWN veel mee samenwerkt. Aanwezige partners zijn onder andere: DiagnostiekVoorU, Edward Bekkers Orthopedie Orthopeden van ADRZ ,Podotherapie Taalman, Mobiliteit en comfort, Van Broekhoeven Fysio en BeLife Medisch Specialistische Revalidatie. Ook de cliëntenraad en reumapatiëntenvereniging zijn aanwezig en praten u graag bij over RZWN.

Kortom, er valt genoeg te zien en te beleven. Wij hopen dat u er ook bij bent!

Adresgegevens:
Reumazorg ZWN
Streuvelslaan 18
4707 CH Roosendaal

Let op: op 6 oktober zijn er wegwerkzaamheden gepland op de A58 richting Roosendaal. Bekijk de werkzaamheden hier: http://werkzaamheden.rijkswaterstaat.nl/home.aspx#/?filter=Alle%20hinder&van=Middelburg&naar=Streuvelslaan%2C%20Roosendaal&start=06-10-2018&eind=06-10-2018&submitted=1&obstruction_id=422892

 

17 september, 2018

Tag

Berichten over hetzelfde onderwerp