Met een PGO de zorg verbeteren? Doe mee aan een onderzoek

Met een PGO de zorg verbeteren? Doe mee aan een onderzoek

Vorig jaar hebben wij uw eigen persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) geïntroduceerd. Hiermee krijgt u altijd en overal op een veilige manier toegang tot uw medisch dossier. Een PGO is voor de meeste mensen nieuw. We zijn benieuwd naar uw verwachtingen en ervaringen met de PGO. Met de resultaten uit het onderzoek kunnen we PGO’s verbeteren. Daarmee draagt u bij aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg.

Hoe ziet het onderzoek eruit?
We organiseren een informatiebijeenkomst. Hier geven we meer uitleg over het onderzoek en de PGO. Als u meedoet aan het onderzoek, krijgt u vanzelf een uitnodiging voor de informatieavond. Tijdens het onderzoek vragen we wat uw verwachtingen zijn en wat u vindt van het werken met een PGO. We zullen u vragen één tot drie digitale vragenlijsten in te vullen. Een aantal deelnemers nodigen we ook uit voor een interview of een groepsgesprek. Uw antwoorden en de antwoorden van de andere deelnemers verwerken we vertrouwelijk in een rapport.

Meedoen aan het onderzoek
U kunt zich aanmelden via https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/pgoonair/toestemming. U ontvangt daarna een e-mail met meer informatie over de vervolgstappen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Patiëntenfederatie Nederland. Uw deelname is van meerwaarde voor de doorontwikkeling van de PGO. Doet u mee?

22 september, 2021

Tag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin