Reumazorg Flevoland start orthopedisch schoenspreekuur

Reumazorg Flevoland start orthopedisch schoenspreekuur

Tijdens het gezamenlijk spreekuur van de reumatoloog en een orthopedisch schoenmaker van Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken, krijgt de reumapatiënt een beoordeling van zijn of haar klachten aan de voet(en). Aansluitend wordt advies gegeven over de behandelmogelijkheden en zo nodig voor schoenen of eventueel schoenaanpassingen. Door samen de krachten te bundelen, kan een optimaal resultaat voor de patiënt worden bereikt.

Professioneel advies dichtbij huis
Functionaliteit, kwaliteit, innovatie en een persoonlijke benadering staat bij Heetkamp centraal. ‘’Wij hebben een duidelijke visie als het gaat om orthopedische voorzieningen. Niet alleen dienen onze producten functioneel te zijn, maar ook cosmetisch stellen wij hoge eisen aan onze producten. De specifieke wensen van de klant zijn hierbij ons uitgangspunt’’.

Tijden en locaties
Bij Reumazorg Flevoland in Lelystad (Middendreef 273) wordt het schoenenspreekuur gehouden op iedere 3e dinsdagmiddag van de maand. Bij Reumazorg Flevoland in Emmeloord (Urkerweg 1) op iedere 3e woensdagmiddag van de maand. In overleg met de reumatoloog kan op een van deze locaties een afspraak voor u gepland worden. Reumazorg Flevoland is bereikbaar op tel. nr. 085-0280284.

Vergoeding (Orthopedisch Schoeisel valt onder de basisverzekering met een eigen bijdrage).
Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.heetkamporthopedie.nl.

Samen werken aan betere zorg
Reumazorg Flevoland werkt samen aan betere zorg. Wij werken samen vanuit een regionaal netwerk om de beste zorg voor de patiënten te kunnen bieden. Reumazorg Flevoland is in gesprek met diverse lokale partijen in het kader van samenwerken in het netwerk.

12 april, 2019

Tag

Berichten over hetzelfde onderwerp