Reumazorg Zuid West Nederland opent nieuwe locatie Lemmer

Reumazorg Zuid West Nederland opent nieuwe locatie Lemmer

Per 15 juli 2019 opent Reumazorg Zuid West Nederland (RZWN) een nieuwe vestiging in Lemmer (Friesland). We zijn verheugd dat drs. D. Sijpkens als reumatoloog op de locatie Lemmer gaat werken. Vanaf 15 juli houdt zij poli-spreekuur op de maandagen. De continuïteit van zorg voor reumapatiënten in Friesland wordt hiermee gewaarborgd.

RZWN biedt deze oplossing om reumapatiënten snelle zorg te kunnen leveren in Friesland. Het voorkomt dat patiënten met een chronische ziekte onnodig ver moeten gaan reizen. De wachttijden worden onder de twee weken gehouden door flexibele inzet. RZWN heeft ruime ervaring op diverse locaties door heel Nederland. In totaal werken wij met een team van 13 reumatologen in al onze locaties in Flevoland, Zeeland en Brabant.

Contactgegevens Reumazorg Friesland

  • Website: reumazorgzwn.nl
  • Adres: Vissersburen 17, 8531 EB Lemmer
  • : 085-0280284 (24 uur 7 dagen in de week bereikbaar, ook voor spoedsituaties)
  • E-mail reumazorgflevoland@reumazorgzwn.nl

Samen werken aan betere zorg

RZWN werkt samen aan betere zorg. Wij werken al jaren nauw samen met de zowel vijf van de acht academische ziekenhuizen in Nederland, met huisartsen paramedici, gemeenten alsook met zorgverzekeraars op innovatieve projecten. Die toegevoegde waarde zal ook in Friesland merkbaar worden. RZWN is in gesprek met diverse lokale partijen in het kader van samenwerken in het netwerk.

Suppen met reuma

Een nieuwe samenwerking start in augustus. Reumapatiënten kunnen hierbij meedoen aan het programma ‘’Sup met reuma’’ onder begeleiding van een instructeur en reumatoloog. SUP is een toegankelijke watersport en stimuleert nagenoeg alle spiergroepen. Voor mensen met een reumatische aandoening kan dit uitkomst bieden: in beweging blijven is extra belangrijk en helpt te voorkomen dat klachten erger worden.

Meer informatie over SUP met reuma is te verkrijgen via: info@supmetreuma.nl

 

15 juli, 2019

Tag

Berichten over hetzelfde onderwerp