Reumazorg ZWN levert zorg op Terschelling

Reumazorg ZWN levert zorg op Terschelling

RZWN biedt deze oplossing om reumapatiënten snelle zorg te kunnen leveren. Het voorkomt dat patiënten met een chronische ziekte onnodig ver moeten gaan reizen. De schaarste in de omliggende regio’s is groot. De toegankelijkheid staat erg onder druk. Juist voor reumapatiënten is bekend dat een snelle behandeling essentieel is om schade aan gewrichten te voorkomen en kwaliteit van leven te verbeteren.

RZWN heeft ruime ervaring op diverse locaties door heel Nederland. Een team van 14 reumatologen zorgt voor 24-uurs zorg op al onze vestigingen verspreid over Flevoland, Friesland, Brabant en Zeeland. RZWN werk al jaren nauw samen met zowel vijf van de acht academische ziekenhuizen in Nederland, met huisartsen, paramedici, alsook met zorgverzekeraars op innovatieve projecten. Die toegevoegde waarde zal ook in Friesland merkbaar worden.

Informatie voor patiënten
De reumatologen, reumaverpleegkundigen en ondersteunend personeel leveren onder de vlag van RZWN uitstekende zorg vlak bij u. Wilt u een afspraak maken, dan kunt u bellen naar 085 – 0280 284, of kijk op onze website: www.reumazorgzwn.nl

Openingsdagen poli’s Friesland en Flevoland

  • Terschelling: Hoofdweg 6, 8881 HA West Terschelling. Geopend op 26 maart, 25 juni, 24 september, 17 december.
  • Lemmer: Vissersburen 17, 8531 EB Lemmer. Geopend op maandag en dinsdag.
  • Emmeloord: Urkerweg 1, 8303 BX Emmeloord. Geopend op dinsdag en donderdag.
  • Lelystad: Middendreef 273, 8233 GT Lelystad. Geopend op maandag en woensdag.
  • Urk: Vlechttuinen 1G, 8322 BA Urk. Geopend op vrijdag.

 

25 februari, 2021

Tag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Berichten over hetzelfde onderwerp