RZWN aanwezig op de BeleefPlus Beurs in Goes

RZWN aanwezig op de BeleefPlus Beurs in Goes

Reumazorg Zuid West Nederland staat op de BeleefPlus Beurs op 19 en 20 oktober in Goes. De deuren zijn elke beursdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Entree bedraagt 5 euro.

BeleefPlus is een tweedaagse, sfeervolle en interactieve beurs voor de actieve 50-plusser. “Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs” is de slogan. Dat komt tot uiting in de vele acties, workshops, demonstraties en andere activiteiten die de tientallen exposanten organiseren bij hun stand en die plaatsvinden op de beursvloer.

Kom langs bij de stand van Reumazorg Zuid West Nederland en laat u informeren hoe wij met specialistische Reumazorg omgaan. Laat een echoscan door een reumatoloog maken en profiteer van een heerlijke ontspanningsmassage van doktersassistente Ferda Clerx.

Over BeleefPlus Beurs
BeleefPlus is een regionale beurs voor actieve 50-plussers. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven, gevarieerde activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven, kan er worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en zijn er nog veel meer activiteiten die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50-plusser.

Op de beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd:
•Vakantie
•Vrije tijd
•Wonen
•Zorg & Welzijn
•Tuin & Tuinieren
•Mobiliteit

Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten.
Locatie: Zeelandhallen, Da Vinciplein 1,  4462 GX Goes

Meer informatie: www.beleefplus.nl

12 november, 2018

Tag

Berichten over hetzelfde onderwerp