Kwaliteit van Leven: wat betekent het voor u?

Kwaliteit van Leven: wat betekent het voor u?

‘Kwaliteit van Leven’ meten tijdens uw reumabehandeling
Reuma heeft vaak een grote impact op het dagelijkse leven. Wij willen graag weten hoe dit voor u is. Wij noemen dit ‘kwaliteit van leven.’ Met behulp van een vragenlijst geven wij u alvast de mogelijkheid om informatie over uw kwaliteit van leven met ons te delen. Dan kunnen we hier tijdens uw afspraak gericht over praten.

Wanneer ontvangt u de vragenlijst?
U ontvangt voortaan 2 tot 3 weken voor uw afspraak een e-mail van Reumazorg ZWN, met een link naar de vragenlijst. De antwoorden uit die vragenlijst zijn een handvat tijdens uw afspraak. De reumatoloog en/of de reumaverpleegkundige bespreekt samen met u of er een verandering in de behandeling nodig is. Zo houden we uw kwaliteit van leven in de gaten.

Bent u verplicht de vragenlijst in te vullen?
Nee, u beslist zelf of u de vragenlijst wil invullen. Als u de vragenlijst niet (meer) wil invullen, hoeft u niets te doen. U hoeft niet aan te geven waarom u de vragenlijst niet wil invullen.

Wat zijn de voordelen van de vragenlijst?
Het voordeel van de vragenlijst is dat wij tijdens het consult sneller zien wat uw ziekte voor uw kwaliteit van leven betekent. Samen met uw reumatoloog kijkt u waar eventuele extra ondersteuning mogelijk is.

Hoe vaak krijgt u deze vragenlijst?
U krijgt deze vragenlijst voorafgaand aan iedere afspraak. Door uw kwaliteit van leven bij iedere afspraak te meten, kunnen we het consult beter op uw situatie afstemmen.

Hoe werkt het? 

  • U ontvangt voortaan 2 tot 3 weken voor uw afspraak een e-mail van Reumazorg ZWN, met een link naar een vragenlijst. Wilt u de vragenlijst alstublieft binnen 1 week invullen? Let op: heeft u de vragenlijst niet ontvangen? Controleer dan uw map met ongewenste e-mail.
  • Het invullen van de vragenlijst duurt 10 tot 15 minuten.
  • Het invullen van de vragenlijsten is geheel vrijwillig.
  • Heeft u nog geen e-mailadres aan ons doorgegeven: neem gerust contact met ons op.

Afmelden?
Wilt u geen uitnodiging voor het invullen van de vragenlijst ontvangen? Geef dit aan tijdens uw afspraak of via de mail info@reumazorgzwn.nl. Dan zorgen wij ervoor dat u geen uitnodiging meer ontvangt.

dwa
30/01/2021

Tag

kwaliteit van leven

Berichten over hetzelfde onderwerp