Activiteitenagenda

Online workshop: De Persoonlijke Gezondheidsomgeving uitgelegd

Wilt u leren hoe u meer grip krijgt op uw eigen gezondheid? Bent u geïnteresseerd in uw gezondheidsgegevens, vernieuwing in de zorg en/of digitale (zorg)diensten? Maak kennis met de PGO, oftewel de Persoonlijke Gezondheidsomgeving.

De Persoonlijke Gezondheidsomgeving is een nieuwe digitale dienst in de zorg. Via een website of app verzamelt u al uw medische gegevens op één plek, zoals de notities van uw huisarts of specialist, een overzicht van uw medicijnen of de resultaten van uw bloedonderzoek of scan. Zo heeft u meer inzicht en kunt u beter beslissen over uw eigen zorg en gezondheid.

Zorgbelang Nederland organiseert in samenwerking met Reumazorg ZWN en Patiëntenfederatie Nederland een online workshop over de Persoonlijke Gezondheidsomgeving. Graag laten we u kennismaken met de PGO; we vertellen wat het is en wat u ermee kan. Ook lichten we toe welke PGO’s er zijn en hoe u een keuze maakt. Aan de hand van enkele opdrachten gaat u aan de slag met een PGO. Deze kunt u natuurlijk ook na afloop van de workshop blijven gebruiken.

Wilt u deelnemen aan de Online workshop: De Persoonlijke Gezondheidsomgeving uitgelegd op woensdag 23 februari? De workshop duurt van 15.30 uur tot 17.15 uur en vindt online plaats via Zoom. Meld u zich aan via deze link. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers. De workshop is voor iedereen toegankelijk die hier interesse in heeft. Ook als u nog nooit van PGO gehoord heeft.

Heeft u vragen? Stuur een bericht naar projectleider Margit Ruis via mruis@zorgbelang-brabant.nl.
Of wilt u meer weten over de Persoonlijke Gezondheidsomgeving? Bezoek dan www.pgo.nl.

Wanneer?

23 februari, 2022

Waar?

Online via ZOOM.

Aanmelden

Meld u zich aan via deze link. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers. De workshop is voor iedereen toegankelijk die hier interesse in heeft. Ook als u nog nooit van PGO gehoord heeft.