Bezoekersinformatie rondom coronavirus

Bezoekersinformatie rondom coronavirus

Informatie over uw poli-afspraak

De belangrijkste uitgangspunten binnen de huidige maatregelen is de 1,5 meter afstandsregel en het dragen van een mondneusmasker. In verband met coronabesmettingen, verzoeken we patiënten die een afspraak hebben, begeleiders en bezoekers een mondneusmasker te dragen. 

Mondneusmasker
Vanaf 6 november 2021 is het dragen van een medisch mondneusmasker verplicht op onze locaties. Heeft u geen medisch mondmasker? Dan krijgt u er 1 bij de ingang.  

Uw poli-afspraak
RZWN houdt poliklinische afspraken waar mogelijk telefonisch. Minimaal een dag voor uw gemaakte afspraak wordt u geïnformeerd of uw afspraak wordt omgezet naar een telefonische afspraak. Indien u niets hoort, wordt u gewoon verwacht op locatie.

Controle afspraken
RZWN biedt waar mogelijk zorg op afstand met behoud van kwaliteit, door middel van telefonisch consulten en/of webcamconsulten. Adviezen over hoe om te gaan met de medicatie bij het krijgen van infectieuze klachten worden ook besproken.

Infuus afspraken gaan altijd door op locatie.

Nieuwe patiënten
Komt u voor de eerste keer naar RZWN? Nieuwe patiënten worden op korte termijn gezien op locatie (binnen 1-2 weken), zoals u van ons gewend bent. Mocht u klachten hebben die kunnen wijzen op het coronavirus, dan zullen we uw afspraak omzetten in een telefonische afspraak.

Op afspraak: bloedprikken locatie Vlissingen
Wilt u bloedprikken op onze locatie in Vlissingen? Bel s.v.p van te voren om een afspraak te maken (085 0280 280).

Bezoekersinformatie

De locaties van RZWN zijn veilig. Help mee om het veilig te houden. Volg de aanwijzingen van de medewerkers. In de klinieken nemen we diverse voorzorgmaatregelen om veilig te werken.

Kom niet naar onze kliniek als u de volgende klachten heeft:

  • Koorts (meer dan 38 graden), keelpijn, neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid/kortademigheid, buikpijn, diarree, reuk- of smaakverlies.

Kom ook niet naar onze kliniek als u:

  • U een huisgenoot heeft die klachten en koorts heeft of minder dan twee weken geleden klachten heeft gehad die wijzen op een mogelijke besmetting met het coronavirus.
  • U de afgelopen twee weken uit een oranje/ rood reisgebied bent gekomen.

Begeleiding bij uw bezoek

Patiënten met een afspraak mogen maximaal één begeleider meenemen. Mogelijk vragen wij uw begeleider om elders op u te wachten. Dit hangt af van de beschikbare ruimte in onze wacht- en spreekkamers.

 

De zorg is veilig, ook nu. Bekijk het interview met reumatoloog Audrey Radix. 

Veelgestelde vragen

4 maart, 2021

Tag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Berichten over hetzelfde onderwerp